eng flag English
vreau sa devin membru



Stiri
Mezz Classic 2009
Dupa data de joi 06-08-2009, ce a beneficiat de runde stranse in cadrul evenimentului Mezz Classic Straight Pool Invitational, avand 23 de participanti, Johnny Archer a iesit victorios, invingandu-l pe Mika "Iceman" Immonen in meciul de finala, obtinand principalele titluri onorifice.

Evenimentul a fost gazduit de Corner Pocket Billiards in Orlando, Florida, si sponsorizat de Mezz Cues si Ozone Billiards.
Fiind de partea pierzatorilor vineri dimineata, Immonen a inceput ziua depasindu-l pe Mike Davis cu 125-50, in timp ce Shane Van Boening l-a invins pe "Rocket" Rodney Morris cu 125- 62. La acel moment, Immonen si Van Boening s-au alaturat celor doi jucatori neinvinsi, Archer si campionul Thorsten Hohmann care lupta pentru aparearea titlului, intr-un sistem de joc "single-elimination bracket" pentru a stabili un invingator. Immonen a jucat un meci dur impotriva lui Hohmann obtinand o victorie cu 150-115, in timp ce Archer a castigat impotriva lui Van Boening cu 150-132.

Dupa rundele de joi seara in cadrul evenimentului Mezz Classic Straight Pool Invitational, cu 23 de participanti, Johnny "The Scorpion" Archer a iesit victorios, invingandu-l pe Mika "Iceman" Immonen in meciul de finala si obtinand principalele titluri.

Ajungand in finale impotriva lui Immonen, Archer a preluat devreme conducerea impotriva lui "Iceman" si nu a mai renuntat la aceasta pozitie. Masa a etalat buzunare cu insertie tripla (triple-shimmed pockets), facand ca pentru fiecare jucator sa fie dificil sa incheie o runda completa. Cu toate acestea, Archer a reusit o runda de 55 de bile la jumatatea meciului, scor pe care Immonen nu l-a inregistrat. Desi Archer i-a acordat lui Immonen cateva sanse de a-si reveni, acesta nu a reusit sa fructifice oportunitatile iar Archer a terminat meciul de finala cu un scor de 200-80.
Copyright Romanian Billiard Association
Bucharest Romania