eng flag English
vreau sa devin membru



Stiri
18-21 iunie 2009 - Sarbul Sandor Tot a castigat "Open Eurostructur", competitie de "9-ball" organizata la Timisoara

Pentru trei zile, Timisoara a fost capitala biliardului romanesc. Editia din acest an a "Open Eurostructur", competitie de "9-ball", a avut premii mai mari (8.000 de euro) si un tablou pe care s-a regasit si liderul mondial, germanul Ralf Souquet.

Acesta nu a confirmat insa asteptarile si s-a oprit in semifinale, faza in care a fost invins de armeanul Babken Melkonyan (scor 9-5).

Concursul a fost castigat de sarbul Sandor Tot, care a avut o revenire spectaculoasa in finala de duminica seara, transmisa in direct de Sport.ro. Condus cu 6-2, sportivul din tara vecina s-a impus in urmatoarele sapte jocuri, trecandu-si in palmares, la prima participare, titlul de campion, iar in buzunar - 3.000 de euro. Melkonyan, adversarul sau din finala, este stabilit in Romania din 1987, insa si-a pastrat cetatenia armeana. In pauza dintre semifinale si finala, Gabriel Visoiu, multiplul campion mondial de trick-shot, a sustinut o demonstratie de biliard artistic. El a comentat, alaturi de Florin Novacovici, un cunoscut jucator de biliard din Timisoara, competitia organizata in orasul de pe Bega.
Copyright Romanian Billiard Association
Bucharest Romania