eng flag English
vreau sa devin membru



Stiri
4 august 2009 - MATCHROOM SPORT poate anunta ca in 2009 Party Casino.net la Cupa Mondiala de Biliard va avea loc la SM City North EDSA Mall in Metro Manila, Philippines.

Evenimentul va incepe marti 1 septembrie si se va incheia duminica 6 septembrie, suma de 250.000 dolari va fi disputata de 32 echipe a cate doi jucatori din 31 de tari care se vor duela pentru cea mai mare miza pusa in joc pana acum.

SM City North Mall este cel mai impozant mall din Manila. Deschis in 1985, el este lider detasat pe piata de cumparaturi si de agrement in Filipine.

Mall-ul de asemenea, joaca rol de gazda la expozitii si evenimente sportive, aproximativ 4.5 milioane de oameni care viziteaza mall-ul la sfarsit de saptamana. Din moment ce aceasta a fost pentru prima data pus in scena in Newport, Tara Galilor in 2006, Cupa Mondiala de Biliard a avut loc in Rotterdam, Olanda in 2007 si 2008.

In acest an Matchroom Sport a trecut in parteneriat cu Solar Sport, Filipine "lider in reteua de transmisi sportive, a adus evenimentul la Manila, in urma succesului inregistrat in'06 si '07.

Presedinte Matchroom Sport, Barry Hearn a comentat, "Acesta este o mutare fantastica pentru eveniment si pe toata lumea, de la personal pana la jucatori si echipaj, vor fi incatati sa se intoarca la acest focar al biliardului. "Nivelul de interes printre fani, mass-media si a radiodifuzorilor in Filipine a fost intotdeauna de pe scara larga si ne asteptam la un eveniment de succes. Caracteristicile cupei mondiale sunt cei mai buni jucatori din lume si de fosti campioni din echipa USA, compusa din Rodney Morris si Shane Van Boening, le va fi foarte greu sa isi mentina titlu."

Ca tara gazda, Filipine va avea doua echipe reprezentative in turneu, iar una dintre ele va reveni pentru a vedea un caz de legenda Efren Reyes si Francisco Bustamante, castigatorii de la evenimentul inaugural in 2006.

"Cupa Mondiala de Biliard este un minunat loc de intalnire pentru Filipine sa straluceasca din nou, in lumea de sportului.
Copyright Romanian Billiard Association
Bucharest Romania